Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Apr 18, 2018

Dansk hiphops internationale håb er tilbage! Noah Carters nye udgivelse '2nd Demo' udkom mandag uden nogen som helst varsel. 13 nye numre, allesammen produceret af den tidligere Ukendt Kunstner-halvdel Jens Ole McCoy.

Dét må siges at være noget af en nyhed i den danske hiphopverden, og derfor besluttede vi at...


Apr 11, 2018

For et år siden var det de færreste, der kendte til Cardi B. Og hvis de gjorde, var det nok primært fordi, hun var en mindre Instagram-stjerne og reality tv-sensation.

Nu er hun en af hiphopscenens største stjerner. Hendes debutalbum, 'Invasion of Privacy', er netop landet, samtidig med at hun har annonceret sin...


Mar 29, 2018

Først brugte hiphopkulturen internettet, men nu bruger internettet hiphoppen: Hvor rappere før tyede til internettet for at promovere deres musik, er det i stigende grad muligt for memes at blive rappere.

Jep, meme-rappens tidsalder er over os. Mød folk som Big Shaq, Yung Lean og Bhad Babie, der alle er blevet...


Mar 13, 2018

Først var dansk hiphop inspireret af Englands grimescene. Derefter skyllede den såkaldte afrobeat-bølge over os, hvor de nordafrikansk-inspirerede lyde af fransk rap kom til Danmark. Er turen nu kommet til Tyskland?

Der er i hvert fald ved at ske ting og sager syd for grænsen: Gaderapperen Miami Yacine har for...


Mar 5, 2018

Hiphopkulturen har altid været mandsdomineret og i mange tilfælde også decideret kvindefjendsk. Men behøver den nødvendigvis at være det?

En lang række nye rappere som Junglepussy, IAMDDB, Cardi B og Princess Nokia har den seneste tid formuleret nye måder at være kvindelig rapper på, der viser, at...