Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Dec 18, 2018

Yikes, for et sindssygt år! Kanye-gate, Drake/Pusha-beef og Soundcloud-rappens kollaps: Selvom vi begyndte at introducere podcasten Standard Ekstra (og dermed faktisk lavede en podcast om ugen!), var det svært at følge med.

Men selvom det her været et exceptionelt turbulent år, har vi prøvet at koge de vigtigste...


Dec 11, 2018

XXXTentacions første posthume album, 'Skins', er netop udkommet, og det virker på mange måder som et slutpunkt for en hiphopbevægelse. Et sidste monument for en fortabt generation.

Rapperen kom nemlig frem som del af Soundcloudrap-bevægelsen, sammen med Lil Peep og 6ix9ine, der for nylig udgav albummene 'Come...


Dec 5, 2018

De helt store klassikere er dem, hvor man kan inddele historien i et ‘før’ og et ‘efter’. Sådan er det i høj grad med Suspekts ‘Ingen slukker the stars’-album, der udkom for 15 år siden.

Før albummet var dansk hiphop harmløs og hyggelig. Men Albertslund-trioens gennembrudsalbum sparkede døren ind...


Nov 27, 2018

Anderson .Paak har nærmest kun høstet (velfortjente!) roser siden verden første gang blev opmærksom på ham, da han gæstede en række sange fra Dr. Dres 'Compton'-album i 2015. Rapperens 'Malibu'-udgivelse fra 2016 er et mindre mesterværk, hans liveshows er allerede legendariske og i det hele taget har...


Nov 21, 2018

Hiphopkulturen handler om at være den bedste. Om at skille sig ud, være den mest originale eller den mest flashy. Og en af de vigtigste måder at gøre det på, har altid været gennem ure, kæder, grillz, ringe og andre skinnende ting.

Sådan har det været siden Slick Rick fik diamanter indlagt i klappen for hans...