Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Aug 14, 2018

Nicki Minaj mener alvor denne gang.

New York-rapperen har kaldt sit album 'Queen', og på den måde iscenesat sig som vor tids herskende kvindelige rapper. Men Minaj vil ikke kun dominere de andre kvindelige rappere: 'Queen'-sangen 'Barbie Dreams' er et hensynsløst og vanvittig morsomt disstrack, der med et glimt i...


Aug 7, 2018

Det har været en brændvarm sommer. Faktisk har den været så varm, at Standard ikke har lavet en eneste podcast, men er blevet på stranden hele juli måned!

Men nu er vi tilbage.

Hvem lavede årets sommersang, hvem lavede det varmeste album og (*trommehvirvel*) hvem stod for sommerens største fuck-up?

De...


Jul 9, 2018

Roskilde Festival er slut for i år. Vi fik en ekstremt stærk Eminem-koncert, en vanvittig skuffende Joey Badass og en masse andre oplevelser.

Vi samler op på festivalen i det nye afsnit af Standard, hvor vært Kristian Karl gennemgår de bedste højdepunkter, de skøreste øjeblikke og de vigtigste tendenser sammen...


Jul 5, 2018

Han fucking gjorde det!

Ja, vi havde været lidt skeptiske om den 45-årige Eminem kunne levere den legendariske præstation, vi har ventet på i 20 år. Men Marshall Mathers var lyslevende på Roskilde Festival, hans stemme var skarp og hans sceneshow upåklageligt.

Leverede Eminem altså endelig den ikoniske...


Jul 3, 2018

Den var sgu god nok: Drake er blevet far!

Påstanden blev første gang luftet på Pusha-Ts personlige og brutale Drake-diss 'The Story Of Adidon', og nu har Drake altså vedkendt sig faderskabet for en søn på det nye dobbeltalbum 'Scorpion'.

Det er en af de nye temaer, der spøger på Drakes monumentale...