Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

May 29, 2018

 

Det er to af de store hiphopkunstnere, der netop har udgivet deres første albums i flere år: Crackrap-connaissauren Pusha T og fashionista-rapperen ASAP Rocky.

Men på deres nye albums – Rockys ‘Testing’ og Pushas ‘Daytona’ – er de gået i diametralt modsatte retninger.

Pusha T har nemlig lavet et...


May 23, 2018

Childish Gambino er hiphoppens frelser!

Okay, det er måske en anelse overdrevet, men det er godt nok overvældende, hvor positive reaktioner rapperen har fået på 'This Is America'. Sangen har fået den slags ros, der normalt er reserveret til Kendrick Lamar, samtidig med at den har overgået Drakes to supersingler...


May 15, 2018

Velkommen til det store Soundcloud-rap vs. mumble-rap face-off i Standard Ekstra!

Okay, helt så hårdt kan man nok ikke sætte det op, men det er unægtelig interessant, at to af stjernerne inden for de seneste års mest diskuterede nye hiphopsubgenrer har udgivet album på samme dag.

Ski Mask the Slump God kom frem...


May 9, 2018

Hvis du er rigtig gammel, kan du huske dengang, rappere gik i store hvide t-shirts og gigantiske cowboybukser. Alt andet var et no-go. Det var ligesom bare ikke hiphop.

Det er godt nok længe siden.

Dagens rappere dyrker ikke bare en anderledes stil end dengang, de er også i stor udstrækning blevet modeforbrugere,...


May 1, 2018

Post Malone er en af verdens største rappere. Ikke dårligt for en kunstner, der i lang tid blev betragtet som lidt af en joke.

Nu er hans nye album 'Beerbongs & Bentleys' landet, og Post Malones modsætninger er tydelige som aldrig før. På den ene side er han ekstremt kluntet og goofy: Hvilken anden rapper ville...