Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Oct 23, 2018

Dave og Fredo er lige gået nummer 1 i England med en single, der er alt andet end poppet. ‘Funky Friday’ er en bouncy, lyrisk magtdemonstration, hvor de to rappere skiftes til at angribe beatet.

Det er også en sang, hvor modsætninger mødes. For Dave har et Drake-cosign, og er kendt som en eftertænksom rapper....


Oct 15, 2018

Hiphopkoncerter har ændret sig. Moshpits omfavner hele sale, rappere opfører sig som rockstjerner, og energi er tit vigtigere end fejlfri levering. Bare i løbet af de seneste uger har vi kunnet bevidne et mindre generationsskift, når unge artister som 6ix9ine, Juice WRLD og YBN-crewet har spillet for ekstremt unge...


Oct 11, 2018

Dansk hiphop har vendt sig mod gaden og ghettoen de sidste år. Det har ført til en masse musik, der tegner et nyt billede af Danmark. Men sjældent er gadelivet blevet beskrevet med så meget politisk engagement og poetisk detaljerigdom som hos Bobby Shams.

Den garvede rapper, der før gik under navnet Vakili, har...


Oct 3, 2018

Man havde næsten mistet håbet totalt. Lil Wayne havde lovet os 'Tha Carter V' i årevis, men rapperens langvarige konflikt med adoptivfaderen og pladeselskabsbossen Birdman blokerede for udgivelsen. New Orleans-rapperen skrev på Twitter, at han var »mentalt knust«, og at han blev »holdt fanget« af Birdman.

Men...