Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Mar 19, 2019

Han er tilbage! En af dansk hiphops vigtigste lyrikere, frontmanden i den legendariske duo Ukendt Kunstner og en af de største stjerner i dansk musik overhovedet er vendt tilbage til musikscenen.

Sidste søndag smed vi alt, hvad vi havde i ørerne, da Hans Philip overraskende udgav albummet ’Forevigt’, og vi har...


Mar 14, 2019

K-phax introducerede Danmark for Soulja Boy. Folk, der hader K-phax, kan ikke finde ud af at slette deres internethistorik. Og hvis du stemmer på ham som statsminister, bliver weed gratis.

Det er bare tre af de ting, værterne Kristian Karl og Mads Viktor lærte, da den unge rapper K-phax besøgte Standard...


Mar 7, 2019

Hvil i fred, Yung Coke: Elias Boussnina, manden bag det kult-elskede trap-projekt, har lagt hiphop-karrieren i graven, og er gået all in på at lave r'n'b under sit eget navn. Og det er der kommet en exceptionelt stærk ep ud af i form af 'Shameboy'.

Men hvordan går man lige fra ironisk hiphop-karikatur...


Feb 28, 2019

Offset har haft et turbulent år. Rapperens stormfulde forhold med Cardi B har har været igennem ægteskab, utroskab og forsoning. Parret har også fået en datter, der er Offsets fjerde barn. Samtidig har store features på sange som Tygas 'Taste' og Kodak Backs 'Zeze' kørt Atlanta-rapperen i stilling som manden, der...


Feb 21, 2019

Carmons 'Jailhouse' indkapsler følelsen af at komme ud fra fængsel, og ville overtage hele verdenen. Det er en euforisk sang, der giver dig følelsen af, at hele verden ligger for dine fødder. Men den er faktisk skrevet, mens Carmon stadig var i fængsel, og bare fantaserede om at komme fri.

Det fortæller...