Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Aug 21, 2019

Young Thug er en ikonisk rapper. Han har skabt fantastiske sange som ‘Danny Glover’ og ‘Lifestyle’, og klassiske album som ‘Barter 6’ eller ‘Beautiful Thugger Girls’ samt legendariske mixtapes som ‘Slime Season’-serien. Og så har han skabt store momenter, som da han poserede i en kjole på...


Aug 14, 2019

Chance the Rapper har altid været manden, der ikke kunne gøre noget galt. I begyndelsen af karrieren blev rapperens håbefulde musik på ‘Acid Rap’ set som en modvægt til Chicagos dystopiske drill-musik, derefter blev ‘Coloring Book’ hyldet for sin gospel-indflydelse og senest har han lignet en arving til...


Aug 6, 2019

Podcasten nåede lige at pakke tasken og tage på ferie, så gik hele hiphopverdenen amok. Først udgav Gilli sit længe ventede debutalbum ‘Kiko’, så endte Sverige og USA i en større konflikt omkring fængslingen af rapperen ASAP Rocky.

Jep, det har været en brandvarm sommer – og nu er vi endelig klar til at...


Jul 10, 2019

Okay, egentlig er podcasten jo gået på sommerferie, men vi ville lige lave én lille special-episode. Denne uge kører der nemlig en artikelserie på Soundvenue.com om det største spørgsmål af dem alle: Hvem er verdens bedste nulevende rapper? Og det var vi selvfølgelig nødt til at være med til at diskutere!

For...


Jul 7, 2019

Det var et skelsættende år for hiphoppen på Roskilde Festival. For hvor sidste år blev domineret af Eminems første koncert på dansk jord, var 2019 præget af de unge rapstjerner, der er på toppen af scenen lige præcis nu. Folk som Cardi B og Travis Scott.

Men kunne de unge hiphopkometer levere når det virkelig...