Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Jul 10, 2019

Okay, egentlig er podcasten jo gået på sommerferie, men vi ville lige lave én lille special-episode. Denne uge kører der nemlig en artikelserie på Soundvenue.com om det største spørgsmål af dem alle: Hvem er verdens bedste nulevende rapper? Og det var vi selvfølgelig nødt til at være med til at diskutere!

For...


Jul 7, 2019

Det var et skelsættende år for hiphoppen på Roskilde Festival. For hvor sidste år blev domineret af Eminems første koncert på dansk jord, var 2019 præget af de unge rapstjerner, der er på toppen af scenen lige præcis nu. Folk som Cardi B og Travis Scott.

Men kunne de unge hiphopkometer levere når det virkelig...


Jul 4, 2019

Hun kom rent faktisk! Efter mange uger med rygter om en mulig aflysning kunne publikum på Roskilde Festival trække et lettelsens suk kvart over elleve onsdag aften. For her stod Cardi B endelig på Orange Scene.

Men kunne hun så levere det altoverstrålende hiphopshow, som alle håbede på? Overskyggede de mange...


Jul 2, 2019

Hvert år kårer det amerikanske hiphop-magasin XXL årets Freshman-liste, et udvalg over 10 rappere, der bliver spået en stor fremtid. Listen er ikke altid lige præcis, men den giver et godt fingerpeg om, hvor kulturen er på vej hen.

Sidste år var udvalget eksempelvis præget af Soundcloud- og emorappere, hvilket...