Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Oct 29, 2020

Efter tæt på 150 episoder, tre et halvt år og en masse gæster, har vi valgt at lukke og slukke for lysene i Standard-studiet: Denne uges afsnit af Standard bliver også det sidste.

Siden det første afsnit i maj 2017, hvor Kesi kom forbi, har vi haft besøg af rappere som Suspekt, Tessa, Benal, Emil...


Oct 22, 2020

Shooter Gang er et af de mest fascinerende og kontroversielle nye navne på den danske hiphopscene. For deres danske variant af den benhårde drill-lyd, er unægteligt exceptionelt effektiv.

Men samtidig er Aarhus-gruppen blevet kritiseret af både politikere og medier for at forherlige vold i deres...


Oct 15, 2020

Denne uge er der et stort tema hos Soundvenue om ny dansk hiphop. Vi peger på de mest interessante nye rappere, diskuterer tendenser i tiden og har interviewet blandt andet Xabski, Sulka og Ham Fra Syd.

Så i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast får vært Kristian Karl derfor først besøg af...


Oct 8, 2020

Den gruppe, der vandt Red Bulls hiphop-talentkonkurrence Mit Kvarter, var dem, der skilte sig mest ud. Hunnid22 brillerede nemlig med engelsksproget rap, der tager soulsamples og oldschool-lyd, og tilføjer et nyt twist samt ungdommelig energi. Lidt ligesom ASAP Mob, Odd Future og Flatbush Zombies gjorde det i USA...


Oct 1, 2020

Selv i et år med exceptionelt mange skøre historier, har den her skilt sig ud: Tilbage i juli blev Megan Thee Stallion – en af årets helt store solstrålehistorier og hiphopgennembrud – skudt i begge fødder. Og hun hævder, at det var den canadiske rapper Tory Lanez, der affyrede skuddene.

De udsagn har...