Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Feb 27, 2020

Young Juus 'Kender ham godt' var et hit allerede før det blev udgivet. Først var sangen nemlig leaket i en tidlig version på Youtube, og derefter fik den sit eget liv på platformen TikTok, hvor sangen har sin egen dans, og er blevet delt flittigt.

Hvordan har 'Kender ham godt' fået viral succes på den her særlige...


Feb 20, 2020

Stormzy slog igennem i 2015 med den helt hjemmelavede ‘Shut Up’-video, hvor han stod og rappede på en parkeringsplads. Nu, fem år senere, er han den største UK-rapper overhovedet, og er ude på en arenatour, der rammer Royal Arena den 21. februar.

Hvordan er London-rapperen gået fra lokalhelt til...


Feb 13, 2020

Det kan godt være, at $hybxi er så genert, at han har skrevet ‘shy’ ind i sit navn, men hans stil og musik er alt andet end tilbageholdende. Rapperen optræder tit i pink, gult eller blåt hår, og hans melodiske, svævende hiphop er fuld af følsomme flows, der nikker til trap-ekspressionister som Young...


Feb 6, 2020

Så landede årets første helt store danske blockbuster-hiphopalbum! Gilli og Branco – Danmarks nok to største rappere lige nu – har lige udgivet ‘Euro Connection’, der er en form for lydmæssig interrail gennem Europa, og som gæstes af rappere fra både England og Frankrig.

Men hvordan skiller det her album...