Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Mar 25, 2020

Standard er tilbage! Efter en uges pause, hvor Soundvenues hiphop-podcast lige skulle finde fodfæste her i coronakrisen, har vi lavet en episode om to af de vigtigste album, der er landet her i karantænetiden.

Men skal man soundtracke karantænen med det nye album fra The Weeknd eller Chilldish Gambino? Har Abel...


Mar 19, 2020

Denne uge lander der desværre ikke et helt Standard-afsnit, men kun en kort Corona-update fra vært Kristian Karl, der er optaget under et tæppe i et klædeskab.

Årsagen er selvfølgelig Coronavirus, men vi har alligevel en god nyhed: Standard sender stadig, og vi arbejder få at finde ud af præcis, hvad er skal...


Mar 12, 2020

I fredags landede Lil Uzi Verts længe ventede nye album på jorden som en UFO. ‘Eternal Atake’ er nemlig et konceptalbum om rapperens udflugt til det ydre rum i traditionen fra tidligere rumrejse-rappere som Future og Lil Wayne.

Har det her excentriske og exceptionelt ambitiøse album været ventetiden værd?...


Mar 5, 2020

Tyler, Kendrick, Thug, Paak, Pusha, Dave, Slowthai, DaBaby. Suspekt, Malk De Koijn, Tessa. Årets hiphop-program på Roskilde Festival er flersidigt og overdådigt som aldrig før.

Er lineuppet endda det bedste på festivalen nogensinde? Hvilke navne glæder vi os især til at se? Og hvad siger de her bookinger egentlig...