Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Apr 30, 2020

TopGunn har lige udgivet albummet ‘SAS’, der blandt andet gæstes af Medina og Branco, og som allerede hitter heftigt. Men samtidigt med udgivelsen annoncerede flyselskabet, som værket er opkaldt efter, massefyringer – og albummets intro handler desuden om at lukke restauranten MASH ned, hvilket selvsagt er en...


Apr 23, 2020

Vi har hørt de samme advarsler igen og igen: Coronakrisen kommer til at vare længere, end vi lige tror. Og der kan godt gå meget lang tid, før vi nærmer os noget, der ligner normaltilstanden. Men alligevel håber spillesteder og kunstnere på at kunne levere liveoplevelser allerede i september.

Kan det på nogen...


Apr 16, 2020

Sidste uge blev dette års musiksommer mere eller mindre lukket ned, da alle de næste måneders festivaler blev aflyst. Det er en sørgelig ting i sig selv – men kan de mange aflysninger også have bredere konsekvenser for musikbranchen?

For det er vel de færreste, der vil udgive album midt i en krisetid, hvor man...


Apr 9, 2020

Så skete det. Sommeren 2020 er aflyst. Alle festivaler til og med august er simpelthen forsvundet ud af kalenderen.

Hvad betyder det for alle de mange festivaler og kunstnere? Hvordan reagerer musikverdenen på det her slag? Og er der noget musikalsk lys i mørket i den her rimelig svære tid?

De spørgsmål vender...


Apr 2, 2020

Midt i disse dystre coronatider kom der et lys i mørket sidste uge i form af Lord Sivas nye album. Det mener vi faktisk helt bogstaveligt: Albummet hedder ‘Lys’, og er den ellers så melankolske sangers lykkeligste nogensinde.

I det nye afsnit af Standard har vært Kristian Karl talt med Lord Siva om den nye...