Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

May 27, 2020

I denne uges episode af Standard prøver vi noget helt nyt! Vært Kristian Karl og Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff taler nemlig ikke primært om ét emne, men ser tilbage på nogle af de mest opsigtsvækkende og spændende danske hiphopsange fra maj måned.

For den seneste tid har budt på blandt andet...


May 21, 2020

Det er næsten som om, han aldrig har været væk. Kidd insisterer nemlig selv på, at hans første musik siden 2017 ikke er et comeback, og fansene er heller ikke forsvundet – rapperens nylig annoncerede Store Vega-koncert blev udsolgt på fem timer.

Men hvis det ikke er et comeback, hvorfor har han så ikke udgivet...


May 14, 2020

Man kan vist helt roligt sige, at hiphoppen aldrig har oplevet et comeback som 6ix9ines før. I efteråret 2018 havde rapperen nemlig en bande efter sig, og stod samtidig til minimum 32 år i fængsel. Efterfølgende brød han hiphoppens største tabu, og vidnede i retten mod sin tidligere bande.

Nu er han så ude igen...


May 7, 2020

Det er som om, Drake vågner hver dag, og tænker: Hvilken Drake har jeg lyst til at være i dag? Sådan føles det i hvert fald på det nye opsamlingsmixtape ‘Dark Lane Demo Tapes’, hvor vi får både UK-Drake, sad-Drake, mumble-Drake, drill-Drake og trap-Drake.

Fungerer den nye udgivelse på trods af de mange...