Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Jun 25, 2020

I november 2019 gik det hele galt for Jamaika. Det kom frem, at han var efterlyst i forbindelse med et knivstikkeri, og at han var på flugt fra politiet. Samtidig udgav han musik og postede videre på Instagram.

Men kort efter blev han anholdt, og siden har der været stille omkring rapperen – indtil nu, hvor han har...


Jun 17, 2020

Tessa har haft et sindssygt år. Både musikalsk, hvor hun igen har vist sit lyriske talent med en række singler, og skulle have spillet sommerens festivaler tynde.

Men også gennem DR3’s dokumentarserie ‘Tessas hævn’, hvor hun fortæller historien om fortidens traumer – og om hvordan hun vil overvinde dem, og...


Jun 11, 2020

Vi burde have vidst, hvad der ville ske, når vi bad Suspekts fans om at sende deres spørgsmål ind til trioen, da vi interviewede dem til INPUT LIVE. For selvfølgelig kom der bunkevis af beskidte spørgsmål til de tre Albertslund-artister.

Der blev blandt andet spurgt om, hvad der er det mest beskidte, de har gjort...


Jun 4, 2020

Den seneste uges tid har USA været præget af raceuroligheder og protester, efter at den sorte mand George Floyd blev dræbt af en hvid politibetjent.

Den massive reaktion af chok og vrede, der er skyllet ind over USA – og som kan mærkes verden over – har også (og måske især) præget hiphopmiljøet, der jo...