Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Sep 10, 2020

Standard-vært Kristian Karl er simpelthen smuttet på bryllupsrejse, så denne uge er der ikke en helt ny episode. Men bare rolig: Vi har bikset noget særligt sammen til jer alligevel!

I anledning af, at 6ix9ine har udgivet sit første album i næsten to år, har vi nemlig lavet et afsnit, der fortæller historien om verdens mest kontroversielle (læs: hadede) hiphopartist frem til nu.

I denne uge bringer vi således både et klip fra vores store 6ix9ine-podcast fra maj måned, hvor vi kortlægger New York-rapperens karriere sammen med Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff.

Og vi bringer vores interview med Sleiman fra 2019, der snakker om sine egne meget mærkelige oplevelser med 6ix9ine. Den dansker rapper fortæller blandt andet om dengang, han mødte rapperen i Milano, og købte et gæstevers for over 600.000 kroner – som han efterfølgende ikke måtte udgive.

Forhåbentlig kan den her podcast på den måde fortælle historien om 6ix9ine. I næste uge er vi så tilbage med en normal episode, hvor vi blandt andet snakker om rapperens nye album.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.