Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


May 20, 2017

Han har produceret samtlige af Gilli og Kesis singler i 2017, men fik allerede i 2011 sit gennembrud som manden bag beatet på Kidds udødelige ’Uhh det er så svært at være så god’. Dengang var han bare 16 år gammel.

I andet afsnit af Standard, Soundvenues hiphop-podcast, har værterne Kristian Karl og Mads Viktor besøg af Hennedub, der uden den store skælven i stemmen kan kategoriseres som den største producer i dansk hiphop lige nu.

Hvordan er det at være i studiet med Gilli? Hvilken rapper var Hennedub klædt ud som til sidste skoledag? Og hvilken rolle har han spillet i den varmblodede bølge af inspiration hentet fra afrobeat og fransk rap, som har skyllet ind over og domineret dansk hiphop de seneste par år?

Alt det får du svaret på – plus tanker om DJ Khaleds mystiske succes, Fenar Ahmads nye ’Valhalla’-film og spekulation om, hvem der mon er Danmarks rigeste rapper.

Sidst, men ikke mindst, er der eksklusiv premiere på tracket ’Lav lav’, der er med Kesi feat. Branco, Benny Jamz & Stepz – selvfølgelig produceret af Hennedub.