Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jan 30, 2020

Alt er det samme hos Artigeardit, men samtidig er alt også forandret. For selvom den unge rapper fra København fortsat skaber dén poetiske, småmelankolske form for storby-rap, der er blevet hans kendetegn, er Ardit (som han hedder) samtidig også blevet større end nogensinde. Han er blevet en ægte rapstjerne.

Er det her så Artigeardits store stjerne-moment? Hvilken retning går han egentlig i på det nye album ‘Idiot’? Og hvor placerer dén udgivelse Artigeardit på den danske hiphopscene?

De spørgsmål taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om med rapperen i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og så leverer den unge artist oven i købet sine tre yndlingsvers fra albummet ‘Idiot’ live i studiet.

Derudover: Young Thug kommer til Roskilde, Eminem har udgivet endnu et album og Akon har fået sin egen by i Senegal med sin egen valuta.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.