Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jan 16, 2019

Nyt år, nye kunstnere, nye memes!  2019 er skudt i gang, og det ser ud til at blive endnu et exceptionelt uforudsigeligt hiphop-år. Men vi vil nu prøve at forudsige en smule alligevel.

For en række nye rappere har allerede antydet, at de vil forsøge at gøre det nye år til deres. Drakes nye favorit Blueface har for eksempel markeret sig med en goofy internet-persona og excentriske off beat-rim, Roddy Ricch skaber melodisk gaderap a la YoungBoy Never Broke Again og så er der en række artister som Splurge og DaBaby, der holder Soundcloud rappens punkede stil i live.

Hvilke rappere har potentialet til at blive stjerner i år? Hvad sker der med arven efter den splintrede Soundcloudrap-bevægelse? Og hvordan skabes stjerner overhovedet i 2019, hvor et meme tit siger mere end tusind Soundcloud-sange?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst, Astrid Storm, i Standard Ekstra. Astrid Storm er A&R hos Universal, og har exceptionelt godt styr på de helt unge rappere og mekanismerne, der skaber stjerner på nettet i 2019.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.