Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Aug 16, 2017

Etablerede navne som Kesi, Gilli og Sivas dominerer hitlisterne, men hvilke nye danske rappere ligger på lur klar til gennembruddet?

I dette afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast – har værterne Kristian Karl og Mads Viktor besøg af Tau Mau, chef og selverklæret »frontmand bag scenen« for musikselskabet Stamina, der blandt andet har fremstormende navne som DC (Danni og Carmon), Moon Afflick og OG Harry i folden.

Hvad er Stamina-holdets mission? Hvordan arbejder den lidt ældre Tau Mau sammen med de unge rappere? Hvordan er forholdet mellem den nye-nye generation og den etablerede garde?

Alt det får du svaret på i Standard, og som noget helt nyt er der live-rap i studiet, da Moon Afflick indtager mikrofonen med et vanvittigt vers.

Som prikken over i’et er der eksklusiv premiere på Carmons nye single ’Plat eller krone’, der har Gilli som gæst og er produceret af en tidligere Standard-gæst, Hennedub.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.