Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Nov 27, 2018

Anderson .Paak har nærmest kun høstet (velfortjente!) roser siden verden første gang blev opmærksom på ham, da han gæstede en række sange fra Dr. Dres 'Compton'-album i 2015. Rapperens 'Malibu'-udgivelse fra 2016 er et mindre mesterværk, hans liveshows er allerede legendariske og i det hele taget har Anderson .Paak været et friskt pust af positivitet og legesyge i en ofte meget dyster hiphopverden.

Men det nye album 'Oxnard' har ikke umiddelbart vakt samme begejstring som tidligere udspil.

Hverken hos Standard-vært Kristian Karl, der ønskede sig lidt mere innovation på den Kendrick Lamar-gæstede single 'Tints', eller hos Soundvenues anmelder Nicklas Krarup Larsen, der kaldte den .Paak, vi møder på 'Oxnard', for »en karikeret, poleret version af ham selv«. Selvsamme Nicklas Krarup Larsen havde ellers så sent som i sommer smidt hele seks stjerner efter rapperens koncert på Roskilde Festival. 

Er den virkelig så gal på det nye album? Eller har vi bare vanvittig høje forventninger til den ekvilibristiske og charmerende rapper fra vestkysten? Og er .Paak måske i virkeligheden faktisk igang med at genopfinde sig selv på 'Oxnard', der jo er langt mindre organisk orienteret end hans forrige udgivelser?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst, ovennævnte anmelder Nicklas Krarup Larsen, i det nye afsnit af Standard Ekstra, hvor du derudover også kan høre en række nye sange fra nogle af dansk hiphops mest lovende gade-rappere.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Spotify.