Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jun 27, 2018

»Nogle udgivelser bliver sagnomspundne, inden de udkommer«, skriver Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff i sin anmeldelse af den nye Molo-udgivelse. Og det må man sige, han har ret i: Vi har trods alt ventet på den her ep i over to år.

Mange udgivelsesdatoer kom og gik, men nu er ventetiden endelig slut. Ep'en hedder simpelthen bare 'M.O.L.O.', og dens lyd er tilsvarende kompromisløs og karakteristisk: Ingen pop-omkvæd, afrobeats eller nemme løsninger. Kun benhård gaderap.

Er det nok for at skabe den gaderap-klassiker, vi har håbet på de seneste år? Kan de fire medlemmer få alt til at gå op i en højere enhed? Og kan det her blive stilskabende på niveau med MellemFingaMuziks klassiker 'Militant Mentalitet' fra 2015?

De spørgsmål diskuterer Standard-vært Kristian Karl og Christian Wolkoff i det nye afsnit af Standard Ekstra.

Derudover: Ny single fra Hennedub med Kesi og Skinz, spritny sang fra en Roskilde-aktuel fransk rapper og en smuk hyldest til XXXTentacion og Lil Peep. 

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Spotify.