Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


May 1, 2018

Post Malone er en af verdens største rappere. Ikke dårligt for en kunstner, der i lang tid blev betragtet som lidt af en joke.

Nu er hans nye album 'Beerbongs & Bentleys' landet, og Post Malones modsætninger er tydelige som aldrig før. På den ene side er han ekstremt kluntet og goofy: Hvilken anden rapper ville nogensinde putte ordet ølbong i sin albumtitel? Men samtidig er albummet virkelig melodisk, nuanceret og gennemført.

Hvor står vi i Post Malone-debatten? Er det her hans store emorap-hovedværk? Og hvorfor kommer der hits, hver gang hans stemme går over i vibrato?

Find ud af det hele i det nye afsnit af Standard Ekstra, vores ekstra-podcast omkring vært Kristian Karl, der taler om de mest aktuelle udgivelser og begivenheder, lige når de sker, samt spiller de vigtigste nye hiphopsange (bare rolig: Vært Mads Viktor er tilbage igen på podcast-pinden til den næste, normale udgave af Standard).

Denne uges gæst er musikredaktør hos Soundvenue, Christian Wolkoff, der har taget sine favorit Post Malone-linjer med samt analyserer rapperens vokalstil.

Derudover: De vigtigste nye sange, en analyse af Kanyes seneste Twitter-meltdown og et helt nyt segment: En brevkasse med læserbreve!

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.