Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jun 14, 2018

Når hiphop-magasinet XXL udpeger årets 10 største talenter som del af sin årlige Freshman-liste, er det ikke et eller andet lille udvalg. Det er en af årets store, årlige begivenheder i hiphop-kalenderen.

»Tænk det som en form for hiphop-pendant til offentliggørelsen af VM-truppen« skriver dette afsnits Standard-gæst Astrid Storm, i en artikel for Soundvenue. »Når coveret går online, bobler de sociale medier over med kommentarer om, hvorvidt deres favoritkandidater er blevet udtaget til holdet«.

Men dette års hiphop-vm-trup, har overrasket negativt: Mange af årets ubestridt største navne er udeladt, og selve udvælgelsesprocessen er blevet kritiseret. Mange taler om aftalt spil og politiske beslutninger.

Standard-værten Kristian Karl og Astrid Storm taler om årets liste, og vender de mest brændende spørgsmål: Er XXLs Freshman-koncept i krise? Hvor er 6ix9ine henne, og hvorfor ville Lil Skies ikke med på coveret? Og frem for alt: Hvem burde have været med på listen?

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.