Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Aug 30, 2017

Endelig skete det: I weekenden nåede For Evigt Hip Hop-sagaen sin afslutning med festivalens ilddåb, men hvordan var det rent faktisk derude?

I dette afsnit af Standard, Soundvenues hiphop-podcast, taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor selvfølgelig om hiphopfestivalen i Rødovre, og så prøver de sammen med ugens gæst – ep-aktuelle Emil Kruse – at placere den soulede rapper i dagens danske hiphoplandskab, som i høj grad er domineret af gaderap og afrobeat. Laver han i virkeligheden cykel-rap?

Værterne kommer også ind på den rullende bølge af depressiv Soundcloud-rap, der anført af navne som Lil Peep og XXXTentacion skubber hiphoppen i nye retninger med inspiration hentet fra rockmusikkens verden i form af emo, punk og grunge.

Husk at blive hængende til slutningen, hvor det er tid til endnu en Standard Xclusive: Denne gang Emil Kruses ’Hvergang du er nær’ fra den kommende ep ’I dine blå’, der udkommer 8. september.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.