Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jan 29, 2019

Future er et trap-ikon. Han har præget den moderne hiphop som få andre. Folk så forskellige som Travis Scott, Desiigner eller danske Sivas har ladet sig inspirere af ham.

Men har trap-troldmanden mistet sin magi på det nye album ‘The Wizrd’, der primært udforsker lyde som rapperen har dyrket tusind gange før?

Det store spørgsmål diskuterer Standard-vært Kristian Karl og denne uges gæst, Lille Høg, i det nye afsnit af Standard, hvor de også udpeger Futures største mixtape-klassikere, ser tilbage på rapperens karriere indtil videre og analyserer hans store indflydelse.

Lille Høg er produceren bag folk som Baby Bino, Lillebittebock og hiphop-kollektivet 25/8 – og så er han også en ekstremt stor Future-fan og trap-connaisseur.

Derudover har Lille Høg også en helt eksklusiv sang med, som han har lavet med Lillebittebock, og så spiller vi de nyeste UK drill-tracks.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.