Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Sep 3, 2020

For 30 år siden mødte Karen Mukupa og Natasja hinanden som teenagere. De startede gruppen No Name Requested, der havde en del succes i starten af 1990'erne med en unik blanding af dancehall, reggae og hiphop. Siden fik begge solosucces, men for 13 år siden døde Natasja på tragisk vis i en trafikulykke på Jamaika.

Men nu, i 2020, har vi alligevel fået en ny sang fra de to barndomsvenner. Nemlig tracket 'Til banken', der oven i købet også har fået et nyt feature fra ingen ringere end Tessa.

I det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast fortæller Karen Mukupa om sit lange venskab og samarbejde med Natasja, og om den lange kamp for at få udgivet 'Til banken'. Derudover hylder hun alle de nye kvindelige rappere, der er dukket op på det seneste – og teaser et muligt all star-remix af den nye single.

Derudover: Karen Mukupa fortæller om mødet med Puff Daddy i New York, beskriver Natasjas succes på Jamaika – og afslører, at hun har flere uudgivne Natasja-tracks på harddisken.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.