Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Oct 1, 2020

Selv i et år med exceptionelt mange skøre historier, har den her skilt sig ud: Tilbage i juli blev Megan Thee Stallion – en af årets helt store solstrålehistorier og hiphopgennembrud – skudt i begge fødder. Og hun hævder, at det var den canadiske rapper Tory Lanez, der affyrede skuddene.

De udsagn har stået ubesvaret hen indtil i fredags, hvor Lanez udgav albummet 'Daystar', et 17 sange langt konceptalbum om, at han er uskyldig, og at der er en form for større komplot mod ham.

Hvordan er vi endt i den her fuldstændig vanvittige situation? Giver Tory Lanez' vidnesbyrdsalbum en form for forklaring på begivenhederne? Og er det en passende reaktion, når en række internationale medier kritiserer selve albummets eksistens – og stedvis endda blacklister rapperen? Med andre ord: Fortjener Tory Lanez at blive cancelled?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i denne uges afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Derudover: Kanye angriber musikbranchen, Cardi og Offset skal skilles og Kidd skal spille hele otte koncerter på Store Vega.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.