Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Mar 14, 2019

K-phax introducerede Danmark for Soulja Boy. Folk, der hader K-phax, kan ikke finde ud af at slette deres internethistorik. Og hvis du stemmer på ham som statsminister, bliver weed gratis.

Det er bare tre af de ting, værterne Kristian Karl og Mads Viktor lærte, da den unge rapper K-phax besøgte Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Keith Birongo, som han hedder, udgiver nemlig ep'en 'Thunderstrm' den 22. marts, og gæstede i den forbindelse podcasten med en masse på hjerte. Både i form af trollede statements som ovenstående – men også i form af personlige historier.

Rapperen fortæller blandt andet om, hvordan det var at spille for helt nye mennesker som del af Minds of 99-tournéen, hvordan han har lavet sin musik mere dybfølt – og så afslører han, hvordan han dealer med det, når internet-haters kritiserer ham for hans stil, udseende eller musik. Til sidst leverer rapperen endda et helt eksklusivt vers live, som han havde skrevet i bussen på vej til podcaststudiet.

Derudover: Hans Philip er tilbage, Nicki Minajs nedtur fortsætter og Silvana Imam skal åbne Orange Scene på Roskilde Festival.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.