Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jul 30, 2020

Det har været en underlig sommer. Ikke kun fordi coronavirus stadig sætter en stopper for mange rejser og koncerter, der ellers ville præge de varme måneder. Men også fordi en række foruroligende begivenheder har ramt musikverdenen.

Kanye West har således tilsyneladende været ramt af en bipolær episode, Megan Thee Stallion er blevet skudt i fødderne og så er den danske rapper Shmur blevet dræbt. Og de begivenheder gør, at podcasten må stille sig nogle ret grundlæggende spørgsmål.

For hvordan dækker vi Kanye nu, hvor han ikke længere bare er en fascinerende excentriker, men en mand i krise? Hvornår bliver de mange memes for meget, når vi har at gøre med en psykisk syg mand som Kanye – eller et skudoffer som Megan Thee Stallion? Og hvad betyder det for dansk hiphop (og dækningen af den), når et raptalent som Shmur bliver dræbt?

De spørgsmål taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Derudover: Det første posthume Juice WRLD-album er landet, Drake taler arabisk på ny sang og Nicki Minaj er gravid.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.