Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Oct 3, 2019

»Nej, det er ikke kun mig, der har det sådan / mange af min slags efterhånden«, synger Lillebittebock på 'Fortabt', hvor han også rapper om en »ung, fortabt generation«. Det er en sang, der handler om at have det dårligt, og som indkapsler følelsen hos en generation, der tager stoffer for at slippe væk fra de mørke følelser.

Men hvordan er stoffer og depression blevet en så central af den unge hiphopgeneration? Hvilken effekt har stofferne på musikken og på menneskerne, der laver den? Og hvordan har det været for Lillebittebock at sige farvel til narko?

De ting taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om med Lillebittebock i det nyeste afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, der er optaget live til Soundvenues endagsfestival INPUT, der fandt sted den 28. september i Pumpehuset. Den 20-årige rapper gav et imponerende ærligt og åbent interview om sit forhold til stofferne – og om hvor farlige de rent faktisk kan være.

Derudover: Kanye West har stadig ikke udgivet sit nye album, J. Cole stopper med at lave features og nettet er oversvømmet af 6ix9ine-memes.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.