Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jan 31, 2018

Migos har med 'Culture II' lavet et gigantisk album. 24 sange fordelt over 105 minutter med hurtige flows, trappede beats og gæster som Drake, 2 Chainz, Gucci Mane, Cardi B, Nicki Minaj og Post Malone.

Det er ikke bare en stor mundfuld: Det er et gigantisk, overdimensioneret musikmåltid, der er næsten umuligt at indtage i én session. Men Standard har prøvet!

Værterne Kristian Karl og Mads Viktor kaster sig over 'Culture II' og stiller alle de vigtige spørgsmål. Er det Migos-medlemmet Quavos skyld, at albummet er så langt? Hvilke sange er de bedste? Hvorfor er omkvædene ikke så fængende som på det første 'Culture'? Og er det her i virkeligheden et klassisk dobbeltalbum?

Få svar på alt det og meget mere i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor der er mere Migos end nogensinde. Derudover: En tribute til afdøde Fredo Santana (R.I.P.), gennemgang af Roskilde Festivals store bookinger (Cardi! Eminem!) og en kort hilsen til en gæst, der aldrig dukkede op (forhåbentlig bliver det ikke en trend).

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.