Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Sep 12, 2019

Post Malone skabte en af sidste års største succeser med det storstreamende album ‘Beerbongs & Bentleys’. Det var en udgivelse, der især dyrkede én slags sang, som rapperen lavede bedre end nogen anden: Den sørgmodige banger. Storladne, medrivende hiphop-sange, med en undertone af melankoli.

Så hvad gør Posty på det nye album ‘Hollywood’s Bleeding’? Han tager sin hypersuccesfulde lyd, og sprænger den i tusind stykker.

Men hvad sker der, når en af verdens største hiphopstjerner pludselig vil lave en masse nye ting? Fungerer sangene, der leger med highschool-punk, firserpop og psych-rock? Og hvad sker der for, at han har lavet en sang med både Ozzy Osbourne og Travis Scott!?

De spørgsmål diskuterer Standard-vært Kristian Karl med denne uges gæst Pelle Peter Jencel. Pelle Peter har længe været en hiphop-institution hos DR, hvor han har haft programmerne ‘Bas’ og ‘Sovsen’ samt den prisvindende podcast ‘Den Nye Stil’, som han er på Danmarkstour med lige nu. Han er desuden stor Post Malone-fan, og har også interviewet rapperen.

Derudover: Kesi udgiver ep’en ‘888’, Pusha-T rapper om charcuteri og Stormzy har lavet endnu en banger.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Moodagent.