Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Aug 14, 2018

Nicki Minaj mener alvor denne gang.

New York-rapperen har kaldt sit album 'Queen', og på den måde iscenesat sig som vor tids herskende kvindelige rapper. Men Minaj vil ikke kun dominere de andre kvindelige rappere: 'Queen'-sangen 'Barbie Dreams' er et hensynsløst og vanvittig morsomt disstrack, der med et glimt i øjet affejer mandlige modparter som Drake, Meek Mill, 50 Cent og mange flere som værende dronningen uværdige.

Kan albummet leve op til alle de store armbevægelser? Positionerer det Nicki Minaj som enevældig hiphop-hersker? Og hvad sker der lige for alle de sammenligninger med Cardi B?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl og denne uges gæst Fie Neergaard. Fie er tidligere skribent hos Soundvenue, og bestyrer nu hiphop-podcasten 'Fies Finest' hos Heartbeats samt er vært hos P3. 

Derudover: Kanye udgiver endnu en weird sang, Trippie Redd forsøger at transcendere Soundcloud-scenen og Kesi og Gilli går fuld salsa på 'Su Casa'.

Standard Ekstra er et kortere supplement til Standard, der reagerer hurtigt på vigtige nye begivenheder og udgivelser i hiphoppens verden. Vært Kristian Karl gæstes typisk af eksperter, oftest fra Soundvenues redaktion, og vender ugens mest uomgængelige begivenheder og nye numre.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Spotify.