Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Oct 22, 2020

Shooter Gang er et af de mest fascinerende og kontroversielle nye navne på den danske hiphopscene. For deres danske variant af den benhårde drill-lyd, er unægteligt exceptionelt effektiv.

Men samtidig er Aarhus-gruppen blevet kritiseret af både politikere og medier for at forherlige vold i deres velproducerede musikvideoer, der viser fræsende scootere, maskerede mennesker, samt både våben og stoffer.

Hvordan har den her trio fra Aarhus fundet frem til en så hårdtslående lyd? Hvor bogstaveligt skal man tage deres meget voldsomme univers? Og hvad tænker de selv om kritikken af deres musik?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor med Tan, Belly og Deniro fra Shooter Gang i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og så leverer de tre rappere endda også en freestyle over Mobb Deeps klassiske 'Shook Ones, pt. 2'-beat.

Derudover: Cardi B tager Offset tilbage, 50 Cent støtter Trump og Sleiman er officielt med på 6ix9ine-albummet.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.