Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jan 15, 2020

Hun stod for sidste års mest spektakulære hiphop-gennembrud, men alt tyder på, at 2019 kun var en forsmag. For Tessa er klar til at blive større end nogensinde i 2020. Det gjorde den veloplagte og selvsikre rapper klart, da hun startede det nye årti med et interview i Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Men hvordan har det egentlig været at gå fra at være totalt ukendt til at blive en af tidens mest omtalte rappere? Hvad er planerne for 2020? Og har det været svært at deale med de ofte meget grænseoverskridende kommentarer, der kan være på nettet, når man er den første store kvindelige danske rapper i mange år?

De spørgsmål diskuterer Tessa med værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Hun har desuden også en række råd til sine haters (»lad være med at råbe efter mig på gaden!«), og så giver hun en live-opførelse af sin nyeste single ‘Sjakalina’.

Derudover: 50 Cent og French Montana beefer, Standard-vært Kristian Karl har fået en hilsen fra Riff Raff og så er der ny musik fra Benny Jamz, Jamaika og Benjamin Hav.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.