Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Apr 11, 2019

Fraads er ikke bange for deres følelser, og det burde du heller ikke være. Sådan virker duoens attitude til alle de tabuer og fordomme, der før har befolket hiphoppen. For Fraads' musik er fantasifuld, melodisk og netop følsom.

Men hvordan har rapperen Papa Erotic og produceren David Engelbrecht egentlig fundet...


Apr 4, 2019

Man kunne mærke på de mange sorgfulde og chokerede reaktioner, at det var et helt særligt menneske, der forsvandt, da Nipsey Hussle blev skudt sidste søndag. Han repræsenterede vestkystens stolte hiphop-tradition, inkarnerede en målrettet forretningssans og var kendt for at støtte sit lokalmiljø som få...


Mar 28, 2019

Roskilde Festivals fulde program er landet! Og der er i den grad sket spændende ting på årets plakat.

For i stedet for et aldrende ikon som Eminem, bliver festivalen i år headlinet af helt aktuelle stjerner som Cardi B og Travis Scott. Samtidig har Roskilde også rykket sit fokus lidt væk fra den klassiske hiphop,...


Mar 19, 2019

Han er tilbage! En af dansk hiphops vigtigste lyrikere, frontmanden i den legendariske duo Ukendt Kunstner og en af de største stjerner i dansk musik overhovedet er vendt tilbage til musikscenen.

Sidste søndag smed vi alt, hvad vi havde i ørerne, da Hans Philip overraskende udgav albummet ’Forevigt’, og vi har...


Mar 14, 2019

K-phax introducerede Danmark for Soulja Boy. Folk, der hader K-phax, kan ikke finde ud af at slette deres internethistorik. Og hvis du stemmer på ham som statsminister, bliver weed gratis.

Det er bare tre af de ting, værterne Kristian Karl og Mads Viktor lærte, da den unge rapper K-phax besøgte Standard...