Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Feb 7, 2019

Artigeardits debutalbum, 'Vildedage', handlede om det øjeblik, hvor næste morgen gryr, hjemturen truer, og du næsten allerede har tømmermænd. Men på den københavnske rappers nye ep, '2.0', er han pludselig tilbage midt i festens centrum igen. En af sangene har endda et house-beat!

Med de udgivelser er Artigeardit blevet den rapper, der er bedst til at beskrive nattens vilde veje siden Ukendt Kunstner stillede danseskoene. I denne uge gæster han Standard, og taler blandt andet om en række presserende spørgsmål:

Hvordan opstår de her sange, der pendler mellem fest og tømmermænd, mellem eufori og melankoli? Hvorfor tror alle, at han kun hører oldschool-rap? Og er der en Artigeardit '3.0' på vej, nu hvor vi har fået en '2.0'?

De emner vender den unge hiphopkunstner med værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og så fyrer Artigeardit endda op for en helt eksklusiv freestyle over J. Coles 'Album of the Year'-beat (aka det klassiske Nas-beat fra 'Oochie Wally').

Derudover: 21 Savage er åbenbart britisk, 6ix9ine har åbenbart snitchet på hele sin bande og Lukas Graham vidste åbenbart ikke, at XXXTentacion havde en del anklager på samvittigheden.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.