Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Feb 21, 2019

Carmons 'Jailhouse' indkapsler følelsen af at komme ud fra fængsel, og ville overtage hele verdenen. Det er en euforisk sang, der giver dig følelsen af, at hele verden ligger for dine fødder. Men den er faktisk skrevet, mens Carmon stadig var i fængsel, og bare fantaserede om at komme fri.

Det fortæller Nivå-rapperen i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor han fortæller hele sin historie, fra starten i duoen DC til mødet med produceren Tau Mau, til de nyeste sange, der finder frem til en helt ny stil.

Men hvor står Carmon rent kunstnerisk i 2019? Forsætter han de melodiske eksperimenter, han kastede sig ud i på den stærke 2016-ep 'Ham Der C'? Eller bliver det mere reflekteret, som på nogle af de nye singler? Og hvad sker der egentlig med duoen DC, som Carmon jo har med fætteren Danni?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor med Carmon, der selvfølgelig også spiller sin nye dobbelt-single 'Fokus' og 'Bando' – og forklarer, at han mener det helt bogstaveligt, når han rapper »putter fucking diamanter på min AK« på 'Bando'. Til sidst lægger rapperen endda et helt eksklusivt vers live i studiet.

Derudover: 21 Savage er løsladt, Grammy Awards hylder hiphoppen og 6ix9ine bliver muligvis løsladt allerede i starten af næste år.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.