Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Dec 12, 2019

Tiderne skifter, men Klumben og Raske Penge forbliver tro mod sig selv.

Det indtryk fik Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor i hvert fald, da de to karismatiske dancehall-genier gæstede podcasten, og fortalte om deres turbulente karriere – fra start-2010’ernes piratfester til storsuccesen med ‘Faxe Kondi’ til nu, hvor de for første gang har lavet et helt album sammen.

Men hvordan føles det at tænkte tilbage til dengang, hvor en koncert kun varede indtil politiet kom og lukkede festen? Bliver de nostalgiske af at tænke på dengang, hvor hele Danmark hørte dancehall? Og hvor ser de sig selv nu, hvor de enndu engang har slået sig sammen med produceren TopGunn, for at slå et slag for dansksproget reggae?

Det taler Kristian Karl og Mads Viktor om med Klumben og Raske Penge i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Derudover: Kanye har malet sig selv sølvfarvet, Kesi har udgivet sangen, han premierede i det allerførste afsnit af Standard – og emorap-stjernen Juice WRLD er død under tragiske omstændigheder.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.