Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Jun 26, 2019

Michael Williams er en af de mest eksplosive unge stemmer på den danske hiphopscene. Hans sange har korte, kontante titler som 'Shooter', 'Gang' og 'Gas', hvilket måske siger en del om den energi, den unge rapper udløser hver gang han udgiver et track. Eller når han spiller moshpit-fyldte shows, for den sags skyld.

Men Michael Williams er også meget mere end det. Det finder værterne Kristian Karl og Mads Viktor ud af i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Her fortæller rapperen om, hvordan barndomsvennen Benny Jamz inspirerede ham til at blive rapper, og spiller en helt ny sang, han har lavet med ATL Pete, Baby Bino, Chanelbigs og Lille Høg, og som Williams selv kalder »den danske 'Taste'«. Til sidst lægger Michael Williams endda ikke bare én, men hele to stærke freestyles.

Derudover: Chance the Rapper og Lil Uzi Vert aflyser danske koncerter, den kvindelige rapper Tessa udgiver debutsingle og Roskilde er lige rundt om hjørnet.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Faxe Kondi Booster – Black Edition.