Preview Mode Links will not work in preview mode

Standard – Soundvenues hiphop-podcast


Dec 18, 2019

Den 8. december gik store dele af hiphopverdenen i chok, da det kom frem, at Juice WRLD var død af et anfald, efter at politiet havde fundet 32 kilo weed, andre stoffer og pistoler på hans privatfly. Han er – efter Lil Peep og XXXTentacions dødsfald – den tredje meget unge rapsterne der er død på omkring to år.

Hvordan kunne det ende så galt for Juice WRLD og de andre unge rappere? Har vi igen undervurderet alvoren i en rappers tekster, selvom de handlede meget om stoffer, depression og ensomhed? Og hvad siger den her nye narkokultur om nutidens hiphop?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med K-phax i denne uges afsnit af Standard — Soundvenues hiphop-podcast, hvor vi også mindes Juice WRLDs liv og musik. K-phax er en rapper, der er meget inspireret af Juice WRLD, og som har fulgt ham siden han var en relativt ukendt rapper på Soundcloud.

Derudover: Vi analyserer, hvordan hiphoppen blev så fascineret af hårde stoffer, og så spiller K-phax sin hyldest-sang til Juice WRLD, der hedder ‘I Don’t Understand’.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.